landonlemon2427 » Message
landonlemon2427 » Message
cora01d9476941264056 » Message
cora01d9476941264056 » Message
maximowatsford1 » Message
maximowatsford1 » Message
chloechrist40135 » Message
chloechrist40135 » Message
marylynpalacios48826 » Message
marylynpalacios48826 » Message
jennacooch12142497 » Message
jennacooch12142497 » Message
temekavoigt6381 » Message
temekavoigt6381 » Message
temekavoigt6381 » Message
bobbymerryman0970551 » Message
bobbymerryman0970551 » Message
grsalton754066614940 » Message
grsalton754066614940 » Message
martibolduc18572983 » Message
martibolduc18572983 » Message
jabezzd » hello just saying have best days kak n gah* [
ayaka8012 » kak ngah, baru baca dah komen balik..
kakngah » wow triple pesanan
kakngah » ayaka!! lihat komen jawapan komen...
kakngah » ayaka!! lihat komen jawapan komen...
kakngah » ayaka!! lihat komen jawapan komen...
apa artisebuah nama » tumpang lalu u all.
yati » wah seronok kn dpt g b'ct..tmpt 2 tmpt idaman sy nk g b'ct..tp smpi skrg xdpt lg...
yati » slmt hari guru..
kakngah » nak update la ni
kakngah » nak update la ni
yati » a'kum...lme dh xupdate blog..
kakngah » salam, thanks ummzaid singgah. lama dah takda org singgah.. buruk dah rumah ni..
ummzaid » Assalaamualaikum...ziarah kakngah sekejap..
Milo » Aslkm,5 tips percuma untuk hasilkan tajuk artikel blog anda dengan baik ? (Sila klik sini http://tolongsenyap.blogspot.com)ok bye
elynd » salam kak ngah..salam singgah dan jemputla ke blog saya
jdezerai »
jdezerai »
NiSa » Salam Ziarah
seriadriani » salam kakngah... saya datang bertandang. rindu kakngah... bukan tak ingat, tapi banyak perkara yg sering menghalang. kini saya hampir merdeka!! hehehe
kakngah » okkkkkkkkkkk
sarahjiha » Akak..macamana?? semoga berjaya..
Mely » lau pree nnt, emel kt ly erks? mely.wirman@westports.com.my
Mely » kakngah.. ly dh kawen....
Spider-Man » Aslkm,salam ziarah.erm nice blog.erm nak jmput tuan rumah atau sesape je ke blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,,,jgn lupe linkkan blog ni yer,ok thanks n bye
Sri Diah » Salam Maal Hijrah.
eyna » hi kak ngah.. lama sangat tak melawat blog akak.. nih eyna nih... blog lama http://darkstar.blogdrive.com
shoppermaniac » Guilty pleasure alternative to your designer's bag craving. No matter how much you love them, you still can't possibly own them all. so visit us now!
Static Brain » hello
dkitos » salam ramadhan...jom miliki kitab terbaik ulama Islam...
zulfah » hi.. salam singgah.. visit my blog and u can add ur url in my list...
normazy » salam.rupa2nya dah balik ke Msia. busy ke sekarang.
static brain » Just out blog hopping and stopped to say hello
Hanie » Ada sesiapa nak beli kek lapis tak? Lawatilah blog saya.
resthour » Mari Bersantai di http://resthour.blogspot.com/
rajiah » SELAMAT PULANG KE MALAYSIA...
bn » hi!i'm ur new fan...
adik-wk » Selamat Kembali ke Tanah Air
eyna » hi kak ngah..lama eyna tak jenguk2 blog kak ngah
kakngah » salam kenal juga, angriani
angriani » numpang lalu...salam kenal kak ngah...
kakngah » rajiah, liza & azmi baru je bergelar doktor minggu ni.. tahniah kepada mereka suami isteri
rajiahrajiah » aSSALAMUALAIKUM KAKNGAH.. LAMANYA TAK BERUTUSAN BERITA. JEMPUTLA KE LAMAN WEB YAH.. BILA NAK BALIK MALAYSIA..? KAWAN YAH NORLIZA (ITE) APA KHABAR?
Sri Diah » Angah; Sungguh lama tak berhubungan kita ni, tapi ingatan tetap di hati. Salam Aidilfitri ya...
kakngah » selamat hari raya semua
Leen » Assalamualaikum..selamat hari raya aidilfitri.
sarahjiha » Selamat hari raya akak, wak dan anak-anak, semoga seronok raya di perantauan macam tahun dulu-dulu
guest la » Nak cari resepi satay kakngah ader ke?
noramzy » salam ramadhan and aidil adha.apa kabar ?
ady » mak ada kajian mengatakan IslamicFinder punya calculation salah
adik-wk » ngape adik xboleh view entry ngah
The Cook » Like cooking? See some useful tips here...
caca » ass.. wbt... saje2 nak test
MIFTA » asslamu`ALAIKUM
alexanderwathern » Aslkm. Salam ziarah.
Ly » kakngah... emel ly yg terbaru mely.wirman@westports.com.my
Ly » windunyer nk borak2 dgn kakngah... windunyerrrrrrrrrrrr
Ly » igt lg x kt kiter nie? huhuhuh
Ly » assalammualaikum wbt kak ngah
apid » kak ngah, kalau tekaan tepat leh dapat tiket penerbangan percuma ke loughborough ke...gegegegegege=)
kakngah » adilina, beres
kakngah » teka apid..
adilina » salam kakngah..nk mintak tlg kakngah blh?kalo kakngah ada gmbr ms badminton tournament hari tu yg ada muka kita, blh emailkan?saje nk buat kenangan.TQ
apid » kak ngah sebenarnya belajar ke kerja kat sana?
kakngah » jom liza
liza » bla nak ajak kita dtg sana
Syiekatsuya » Just coming back from venice. Now we stay London. Moved again from Manchester to london. Tired. Next year..not sure which country???
kakngah » assalamualaikum semus, kakngah sihat, diharap semua yg sudi menjenguk pun sama-sama sihat hendaknya...
cikscarlet » Assalammualaikum kak ngah...lama saya tak dtg jenguk...rindu dengan cerita kak ngah
kayizwan » akum kakngah! apa kabar kakngah! harap harap sihat dan ceria selalu k!!
liza » lama tak online..mana pergi dah
azell » assalamualaikum kak ngah.. ape kabar? lama azell tak tinggal jejak kat sini..
apid » aii..kakngah..
Nora » Nora was here! Weeeeeeee
ezad » a'kum.. lama tak lepak sini. apa khabar kak ngah?
fiza » gfgfd tyt
kakngah » writing up, hanz?
kakngah » apasal Lyyyyyyyyyyy
kakngah » salam wanie dan terima kasih ats ucapan takziah